Probeer de Factuurfabriek zelf.

Ontdek het plezier van eenvoudig facturen en offertes maken. Gratis en zo lang je wilt.
Downloaden
 

NU DOWNLOADEN 

meer dan 20.000 zzp'ers gebruiken dagelijks de Factuurfabriek!

Installeren

Installeren is gemakkelijk. Wanneer je het gedownloade bestand opent of uitvoert, verschijnt het eerste installatiescherm. Je bent dan nog maar twee klikken verwijderd van het gebruik van de Factuurfabriek. Klik op 'Installeren", wacht eventjes en klik op 'Voltooien' en klaar is Kees. De Factuurfabriek is geïnstalleerd en start vanzelf. Je kunt aan de slag met je eerste factuur!

Factuurfabriek installeren: Klik op 'Installeren'. De Factuurfabriek wordt geïnstalleerd.
Factuurfabriek installeren: Eventjes wachten... Je hoeft niets te doen.
Factuurfabriek installeren: Klik op 'Voltooien'. De Factuurfabriek start vanzelf.
Uitproberen zolang je wilt

Het programma dat wordt geinstalleerd is een demo-versie. Bij het opstarten van de Factuurfabriek verschijnt een scherm met daarop een knop met de tekst start demo-versie. Door de demo-versie uit te proberen kun je bepalen of de Factuurfabriek voor jou een geschikt programma is om facturen en offertes mee te maken.
Het enige verschil tussen de demo-versie en de geregistreerde versie is dat in de demo-versie altijd ons logo op de facturen en offertes verschijnt. In de geregistreerde versie kun je je eigen bedrijfslogo instellen, of het logo weglaten.

Je mag de Factuurfabriek uitproberen zolang je wilt.

 
Factuurfabriek demo-versie: Klik op de groene knop om de demoversie te starten.
Gebruikslicentie bestellen

Mocht je tevreden zijn met de Factuurfabriek en gebruik willen maken van de volledige functionaliteit, dan kun je een gebruikslicentie bestellen. Na de bestelling ontvang je een bestellingsbevestiging per e-mail en kun je vervolgens op verschillende manieren betalen, waaronder met iDEAL. De betaling wordt via onze website afgehandeld door Mollie. Onmiddellijk na de betaling ontvang je een betalingsbevestiging en een licentiecode per e-mail. De licentiecode kun je invullen op het eerste scherm wat verschijnt bij het opstarten van de Factuurfabriek.
Door het invullen van de licentiecode wordt de Factuurfabriek geregistreerd en beschik je over alle functionaliteit. Je hoeft de Factuurfabriek niet opnieuw te installeren en alle gegevens die je al had aangemaakt (debiteuren, artikelen, facturen, instellingen, etc.) blijven gewoon aanwezig en heb tot je beschikking. De demo-modus wordt dus door de registratie 'opgeheven'.

Licentie bekijken