Onbegrensde functionaliteit tot je beschikking.

Hou waardevolle tijd over door eenvoudiger en sneller te factureren. Slim bezig!
Klik op de groene knop om een licentie te bestellen:
1-jarige licentie
€79,-
De vermelde prijs is exclusief 21% btw.
Licentie is geldig voor alle versies

Met een gebruikslicentie krijg je de beschikking over de volledige functionaliteit van de Factuurfabriek. De licentie is geldig voor alle versies van de Factuurfabriek, dus ook de toekomstige versies. De duur van de licentie is 1 jaar. Tegen het einde van de licentieperiode krijg je van ons een bericht, zodat je op tijd je gebruikslicentie kunt verlengen.

Licentiecode

Onmiddellijk na je bestelling ontvang je een bestellingsbevestiging en licentiecode per e-mail. De licentiecode kun je invullen op het eerste scherm wat verschijnt bij het opstarten van de Factuurfabriek. Door het invullen van de licentiecode wordt de Factuurfabriek geregistreerd en beschik je over alle functionaliteit. Je hoeft de Factuurfabriek niet opnieuw te installeren en alle gegevens die je al had aangemaakt (debiteuren, artikelen, facturen, instellingen, etc.) blijven gewoon aanwezig en heb tot je beschikking.

Betaalmethodes

Je kunt direct online betalen door middel van één van deze betalingsmogelijkheden:


Door te betalen met iDEAL, Bancontact / Mister Cash of SOFORT Banking, ontvang je de licentiecode direct na de betaling. Zo ben je snel aan de slag!Door te betalen door middel van handmatige overboeking ontvang je de licentiecode zodra het volledige bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.


De online betaling wordt afgehandeld door Mollie, onze Payment Service Provider. Mollie biedt online betaalmethodes zoals iDEAL en Bancontact / Mister Cash aan en zorgt voor een veilige afhandeling van je transactie. Kijk op de website van Mollie voor meer informatie over online betalingen via Mollie.